Cases
Een greep uit evenementen die werden georganiseerd in Studio Zuid

discover

our

cases

2 april, 2019

Port of Antwerp Mobility Event & Intermodal Market Place

Op 2 april namen meer dan 250 Europese exporteurs, importeurs, logistieke bedrijven en transportbedrijven deel aan het jaarlijkse Port of Antwerp Mobility Event en de Intermodal Market Place in de Zuiderkroon. Port of Antwerp benadrukte de nood aan een mental shift en een modal shift naar spoor, binnenvaart en shortsea shipping. Het overblijvende wegvervoer moet zoveel als mogelijk naar de nacht verschuiven. De initiatieven van Port of Antwerp om deze alternatieven aantrekkelijker te maken, stonden centraal.
Het seminarie werd gevolgd door een walking dinner verzorgd door onze eigen huiscateraar Gusto Catering.

"Hartelijk bedankt voor de vlotte service voor en tijdens het event!"
Expert Face-to-Face communicatie VDAB
15 februari, 2019

Verisure Kick-off 2019

Op 15 februari werd in Studio Zuid de rode loper uitgerold ter gelegenheid van de Kick-off 2019 van het Brussels bedrijf Verisure. Gedurende deze avond begaven de genodigden zich in Hollywood-sferen en werd er in Oscar-thema gefeest en gedanst. Het gerenommeerde evenementenbureau U.C. Belgium nam de organisatie van dit event op zich. De gasten werden als sterren ontvangen in de foyer om nadien plaats te nemen in het auditorium dat voor de gelegenheid volledig was omgetoverd tot de Academy Awards. Het diner werd verzorgd door onze eigen huiscateraar Gusto Catering.

9 februari, 2019

Repetities Neverland,The Adventures of Peter Pan

Onze spiegelzaal en auditorium fungeerden een week lang als repetitieruimte voor de Music Hall productie ‘Neverland, the adventures of Peter Pan’. Neverland bracht het gekende verhaal van Peter Pan naar de 21e eeuw, in een familiespektakel waarin de allernieuwste technologie, de moderne choreografie, acrobaten, beatboxers en streetdancers hand in hand samengingen met oeroude theatermagie. De voorstelling ging op 22 februari in wereldpremière in de Stadsschouwburg Antwerpen. Crewcatering werd verzorgd door onze eigen huiscateraar Gusto Catering.

8 februari, 2019

VDAB - Winterseminarie

VDAB organiseerde op vrijdag 8 februari in Zuiderkroon Antwerpen een seminarie en netwerkevent voor bedrijven, werkgevers en ondernemers. Drie inspirerende sprekers namen de bezoekers mee in hun verhaal en deelden hun visie omtrent de hedendaagse uitdagingen op de arbeidsmarkt.

"Hartelijk bedankt voor de vlotte service voor en tijdens het event!"
Expert Face-to-Face communicatie VDAB
9 november, 2018

Into the blue – Antwerp Sea Film Festival

Into the Blue vertoonde op 9 november een unieke selectie van films met als centraal thema: de zee. De bezoekers werden ontvangen in onze foyer waar ze zich begaven tussen Volvo wagens en een Zodiac boot. Eenmaal iedereen zijn plaats had gevonden in ons auditorium kon het zeefilmfestival van start gaan. Olympische medaillewinnaar Evi Van Acker bracht een beeldvullend overzicht van haar verbluffende zeilcarrière. Na de pauze volgden nog enkele nooit eerder uitgegeven films en documentaires.

"Het was een echt plezier om met jullie samen te werken. Hartelijk dank voor de professionele aanpak."
Into The Blue
21 september, 2018

TRAINM Foundation Gala Dinner

Op 21 september vond het TRAINM Foundation Gala Dinner plaats in De Zuiderkroon. De opbrengst van de avond ging uit naar het Antwerpse neurorevalidatiecentrum TRAINM. Na een aperitief in de foyer werden de gasten uitgenodigd in het auditorium voor een hoogwaardig diner naar de hand van Yves Mattagne en Pierre Marcolini. Aansluitend volgden een veiling en optredens van Jef Neve, Noémie Schellens, Cookies and Cream en Baba Yega.

23 juni, 2018

Colors Of The World

Zaterdag 23 juni organiseerde Beltud de slotact “Colors of The World” in De Zuiderkroon Antwerpen. Met het festival wil Beltud de interculturele dialoog en de vriendschapsbanden tussen verschillende gemeenschappen bevorderen. Het was een artistieke show waarin zang, werelddans en poëzie centraal stonden, gebracht door kinderen uit vijf continenten en maar liefst 17 landen over de hele wereld.

26 april, 2018

SIG vzw

SIG stelde op donderdag 26 april in de Zuiderkroon nieuwe ontwikkelingen, wetenschappelijke inzichten en perspectieven voor die de basis kunnen vormen voor een meer wetenschappelijk onderbouwde autismezorg. Diverse bijdragen worden geïllustreerd met videobeelden van casussen. Dit symposium was gericht op wie werkzaam is in zorg, begeleiding en onderwijs bij kinderen en jongeren met autisme.

21 april, 2018

BORGinsole

Van myofasciale tot hallux limitus, draadloze sensoren en neurologische activiteiten. Het auditorium in De Zuiderkroon werd omgebouwd tot congreszaal voor het Biomechanical Cross-Links 2018 van de jonge succesvolle onderneming BORGinsole. Interessant was het zeker!

"Het was een zeer geslaagd congres!"
ORGinsole
15 maart, 2018

Het Grootste Licht van de Standaard

De Standaard hield voor ‘Het Grootste Licht’ halt in Antwerpen. De machtigste jongerenquiz was een razend spannende show met 60 actuavragen en een top dj live on stage. Presentator van dienst: Adriaan Van den Hoof. Bij afloop ontving iedere deelnemer een goodiebag met toffe gadgets en heel wat lekkers in.