FAQ
Veelgestelde vragen

frequently

asked

questions

Opgelet! Raadpleeg voorafgaand aan uw bezoek steeds de maatregelen die van kracht zijn om de gezondheid en de veiligheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten te garanderen.

Studio Zuid bevindt zich op het bruisende Antwerpse Zuid en op een boogscheut van het oude stadscentrum. Voor meer toeristische info kan je terecht op www.visitantwerpen.be

Alle voorstellingen die plaatsvinden in Studio Zuid vindt u terug op onze website vanaf het ogenblik dat zij in verkoop gaan. Je kan zich ook hier aanmelden indien je graag onze nieuwsbrief in uw mailbox ontvangt. 

Dat kan zeker. We bekijken graag persoonlijk met jou onze mogelijkheden om jouw evenement te verwelkomen. Voor meer informatie kan je je wenden tot deze pagina.

Woon je onze voorstelling graag bij met een groep groter dan 20 personen, dan kan je jouw reservatie boeken per mail via info@studiozuid.be

Hier vind je alle informatie over onze Corporate Nights

Wij aanvaarden alleen elektronische betaalmiddelen.  Cash wordt niet aanvaard.  

Helaas. Om veiligheidsredenen zijn tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm verboden. 

Vragen en opmerkingen zijn steeds welkom op onze algemene mailadres: info@studiozuid.be

Nee, maar de eerste zorgen kunnen uiteraard altijd verleend worden. 

Nee, er is geen babysitdienst voorzien in Studio Zuid.

Je kan je de avond zelf wenden tot een host/hostess. Achteraf – liefst zo vlug mogelijk – kan je contact opnemen met de administratie op het nummer +32 (0)3 229 18 00 of via mail op info@studiozuid.be 

Studio Zuid is volledig rookvrij. Er geldt een absoluut rookverbod. Wie wil roken, kan dit buiten aan de ingang. Houd hiervoor uw ticket bij, zodat onze medewerkers dit kunnen uit- en weer inscannen.

Studio Zuid is makkelijk bereikbaar met trein, tram en bus. Je vindt hier meer informatie over onze bereikbaarheid terug. Afhankelijk van jouw eindbestemming raden wij u aan om de uurregeling te raadplegen van de vervoersmaatschappijen De Lijn en NMBS

Studio Zuid aanvaardt geen cultuurcheques.

Iedereen die de zaal wil betreden, moet in het bezit zijn van een geldig ticket, ongeacht de leeftijd. Om het zicht voor anderen niet beletten, kunnen kinderen niet op schoot zitten. Voor sommige voorstellingen zijn er speciale kinderkortingen. Je vindt hierover alles terecht op de boekingspagina van de voorstelling. 

Ja, Studio Zuid beschikt over een vestiaire. Je vindt deze terug aan tegenover de toiletten. 

Neen, Studio Zuid beschikt niet over een ringleiding.

Uiteraard verwelkomen we andersvaliden en/of rolstoelgebruikers van harte op onze voorstellingen en evenementen. De zaal is toegankelijk voor hen en we behouden plaatsen voor hen en hun eventuele begeleiders voor. Onze medewerkers staan klaar voor assistentie en begeleiding. De plaatsen voor rolstoelgebruikers en andersvaliden zijn niet online te koop, reserveren kan telefonisch op het nummer 078 486 345

Ja, je kan de zaal verlaten tijdens de voorstelling. Om veiligheidsredenen en om zowel de andere bezoekers als de artiesten niet te storen, kan je echter pas aan de pauze of bij het groeten de zaal opnieuw betreden. We vragen jou tevens om jouw toegangskaart bij je te houden wanneer je de zaal tijdens de voorstelling verlaat.

Het maken van foto- of videobeelden tijdens de voorstelling is niet toegestaan. Op het einde van de voorstelling, bij het groeten van het publiek, kan dit wel. Deze beelden mogen ook gedeeld worden op sociale media. 

Je zal worden opgevangen door onze maitre d’hotel en in samenspraak met de keuken en de productie zal bekeken worden wat er nog mogelijk is.  Eten tijdens de voorstelling is niet toegestaan.  

Ja, dat mag. Onze hostessen zullen je op een gepast moment in de voorstelling naar jouw plaats begeleiden.   

Doorgaans openen we de deuren van Studio Zuid 2 uur voor aanvang van de voorstelling. We serveren catering vanaf 90 minuten voor de voorstelling.   

Parkeren in de nabijheid van Studio Zuid kan zonder stress. Er bevinden zich diverse parkings op wandelafstand en zelfs tegenover de zaal is er een ondergrondse parking.

Van zodra we tickets aanbieden voor een voorstelling, kan je allee informatie hieromtrent terugvinden op deze website, op onze social media en via andere mediakanalen en affiches in het straatbeeld. 

De tickets die vlak voor aanvang van de voorstelling aan de kassa te koop zijn, zijn niet goedkoper dan de tickets die we vooraf aanbieden. Tijdig online bestellen is de beste manier om een goede plek en up-to date prijzen te bekomen. 

Neen. Je kan tickets online tickets bestellen via de website of telefonisch op het nummer 078 486 345. Bestellen kan niet via info@ of een ander mailadres. 

Neen. Je kan tickets online tickets bestellen via de website of telefonisch op het nummer 078 486 345. Er worden enkel tickets verkocht aan de kassa van Studio Zuid vanaf 1 uur voor aanvang voor de voorstelling. Kaarten zijn dan enkel beschikbaar indien de voorstelling niet uitverkocht is.