Judy

Judy

the musical dinner show
Voorstellingen vanaf 1 juni '22 in Studio Zuid, Antwerpen

Je schuift mee aan tafel in de befaamde nachtclub The talk Of The Town, van de eerste heerlijke hap, over het heffende glas tot de laatste onvergetelijke noot reis je mee van Judy’s intieme hotelkamer naar het grote podium waar ze haar laatste concert geeft, ondersteund door een live bigband, met Garlands bekende songs zoals ‘Come Rain or Come Shine’ en het onvergetelijke ‘Somewhere over the Rainbow’.

Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje komt te staan, reist levende legende Judy Garland, samen met haar vertrouwde pianist Anthony en nieuwste verloofde Mickey, in 1968 af naar Londen om een reeks uitverkochte concerten te spelen in de befaamde nachtclub ‘The Talk of The Town’.

De actrice en zangeres hoopt na een reeks privé- en drugsproblemen op een grootse comeback om financieel en mentaal uit een diepe put te kruipen. Al is het verleden waar het publiek haar juist zo om bewondert, voor Judy een pijnlijke herinnering.

De concertreeks wordt een triomf en tegelijk een compleet fiasco: op goeie dagen demonstreert Garland haar ongelooflijk talent tot vreugde van haar aanbiddend publiek, op slechte dagen jaagt dat publiek haar joelend van het podium.

Beleef de turbulente tocht van Judy Garland met haar kenmerkende cocktail van talent, vlijmscherpe humor en vasthoudendheid terwijl ze zich voorbereidt op haar ultieme concert.

Judy wordt een onvergetelijke culinaire totaalbeleving.
Je schuift mee aan tafel in de befaamde nachtclub The talk Of The Town, van de eerste heerlijke hap, over het heffende glas tot de laatste onvergetelijke noot reis je mee van Judy’s intieme hotelkamer naar het grote podium waar ze haar laatste concert geeft, ondersteund door een bigband, met Garlands bekende songs zoals ‘Come Rain or Come Shine’ en het onvergetelijke ‘Somewhere over the Rainbow’. Word deel van haar verhaal, haar memorabele diner, haar ultieme concert. En geniet mee hoe Judy Garland nog één keer haar vleugels spreidt en op eenzame hoogte wil vliegen, tot ver voorbij de regenboog.

Na het zien van ‘Judy’ kijk je nooit meer op dezelfde manier naar ‘The Wizard of Oz’!

In juni 1969 sterft Judy Garland aan een accidentele overdosis, maar: een ster schittert altijd!

Voor de show en tijdens de pauze kan u genieten van 4 gerechten en een dessert. Een vegetarisch en veganistisch alternatief worden voorzien  Je kan jouw dieetvoorkeuren aangeven tijdens het bestellen van de tickets.
Dit wordt een zintuiglijke totaalervaring om nooit te vergeten!

Kalender
Kies een periode...