The Bodyguard
The Bodyguard

The Bodyguard

a musical dinner show
Voorstellingen vanaf 29 september '21 in Studio Zuid, Antwerpen

Eindelijk te zien in Vlaanderen: de topmusical “The Bodyguard”. Music Hall brengt vanaf september 2021 deze hitsensatie, gebaseerd op de beroemde kaskraker met Whitney Houston, live als dinner show in Studio Zuid te Antwerpen!

Eindelijk te zien in Vlaanderen: de topmusical “The Bodyguard”. Music Hall brengt vanaf september 2021 deze hitsensatie, gebaseerd op de beroemde kaskraker met Whitney Houston, live als dinner show in Studio Zuid te Antwerpen!

'The Bodyguard, the musical dinner show' wordt een zintuiglijke totaalbeleving, waarbij het publiek niet enkel zal kunnen genieten van een overheerlijk diner, maar ook van drama, verboden liefde, rauwe emotie en wereldhits als 'I Will Always Love You', 'I Have Nothing', 'Queen of the Night' en 'Run To You', gebracht door een verbluffende cast!

The Bodyguard, the musical dinner show in de Studio Zuid! Da’s culinair genieten en een top live show!

Wie “The Bodyguard” zegt, denkt aan Whitney Houston. Het popicoon met de platina stembanden (en platen) maakte in de gelijknamige film uit 1992 de rol van gestalkte superster Rachel onsterfelijk, met Kevin Costner als haar trouwe bodyguard. De eerste recensies waren niet bepaald lofzangen maar het commerciële succes bleek uiteindelijk enorm. Het bijhorende album is tot op vandaag de bestverkochte soundtrack aller tijden. Klinkende cijfers.

Music Hall presenteert 'The Bodyguard, the musical dinner show', alle grote nummers en kippenvelmomenten inbegrepen. Hoofdpersonage Rachel zal de show en het hart van haar onkreukbare lijfwacht stelen in een toepasselijk moderne update van het bekende verhaal. Haar stem voel je tot in de toppen van je tenen tijdens de meest zangtechnisch uitdagende nummers van Whitney Houston – van de legendarische Dolly Parton cover 'I Will Always Love You' tot 'I Have Nothing' en 'Run To You'. De musical bevat zelfs extra hitmateriaal als 'So Emotional', 'I Wanna Dance With Somebody' en 'How Will I Know'. Straffe soul en ontroerende rock rollen van het podium. Op alle details zijn gelet, van de indrukwekkende verlichtingstechnieken en videomuren tot de special effects, en de cast zingt zich baanrecht een weg naar je hart in momenten van rauwe emotie en drama, terwijl ook het gevoel voor humor goed wordt bewaakt.

Voor de show en tijdens de pauze kan u genieten van 4 gerechten en een dessert. Een vegetarisch en veganistisch alternatief worden voorzien  Je kan jouw dieetvoorkeuren aangeven tijdens het bestellen van de tickets.
Dit wordt een zintuiglijke totaalervaring om nooit te vergeten!

Kalender
Kies een periode...
Er zijn nog geen tickets beschikbaar...