De ideale multifunctionele eventlocatie

studio

zuid

Er is geen énkele locatie in het Antwerpse stadscentrum die zo functioneel en uitgerust is als de Zuiderkroon. Het is de ideale multifunctionele eventlocatie die volledig aan uw wensen aangepast kan worden. Gelegen op het trendy Antwerpse Zuid, biedt deze polyvalente zaal een uitzonderlijke en inspirerende omgeving voor uw bedrijfsfeesten, productlaunches, dealer-events, recepties, walking dinners, enz.

De capaciteit voor deze venue gaat van 850 gasten voor een receptie en 550 gasten voor een zittend diner.

vraag meer info

Leuk dat je interesse hebt in onze zalen.

Vul onderstaand contactformulier in en één van onze medewerkers zal je zo snel mogelijk contacteren om dit in detail verder met u te bespreken.
Tot snel!

Onze zalen

de foyer

De grote en ruime foyer op het gelijkvloers leent zich perfect tot sfeervolle ruimte voor uw receptie, walking dinner, als beurslocatie of voor uw zittend diner.

Naargelang de grootte van uw groep kunnen we de foyer kleiner of groter maken door middel van onze rode theaterdoeken. Zij zorgen ervoor dat uw event steeds gezellig blijft. 

Onze bar met het bijhorende mini-podium blijft op ieder event een leuke eye-catcher. 

De foyer beschikt tevens een ruime vestiaire, toiletten, schermen en stijlvolle onthaalbalies.

947m2
865pl.
600pl.
-

het auditorium

Ons auditorium op de eerste verdieping biedt plaats aan 865 personen in theateropstelling maar kan eveneens vrijgemaakt worden voor dineropstelling, een catwalk of interactieve workshops.

De ruimte bestaat uit een parterre en twee verschillende niveau’s (halve ringen) waardoor iedereen in de zaal een optimaal zicht heeft op het podium.

Misschien wenst u het nieuwste model van wagen of laatste product te tonen aan het grote publiek? Dit kan eenvoudig via onze grote podiumlift.

985m2
700pl.
550pl.
865
mogelijkheden

Studio Zuid is de ideale multifunctionele eventhall die volledig aan uw wensen aangepast kan worden voor uw bedrijfsfeesten, product launches, dealer-events, recepties, walking dinners, enz.